GOLD_WHITE
Start Now

TERIMA KASIH ASTERBOOKS, KINI SAYA DAPAT A+ DALAM ADDMATHS DAN MATHS

Matematik dan Matematik Tambahan merupakan killer subject, oleh itu, cara untuk meningkatkan markah dan gred dalam matapelajaran tersebut adalah dengan memperbanyakkan latihan. Tidak seperti subject lain seperti Sejarah yang perlu banyak membaca. Matematik merupakan subject yang melatih minda kita untuk berfikir lebih pantas dan luar dari kotak. 600-1000 soalan setiap buku lebih dari cukup untuk pelajar-pelajar mendapat A+

Lain daripada yang lain buku Aster ni. Buku Aster merupakan buku no.1 di Malaysia yang mempunyai jawapan bagi setiap soalan dalam bentuk video. Pulak soalan-soalan KSSM. Silibus baharu, memang susah nak jumpa soalan. Mudah untuk faham jika tengok video kan? Rasa macam ada cikgu disebelah! Ibarat personal coaching dengan cikgu.

Kelab Pemilik Buku Aster atau dikenali sebagai KPBA merupakan persatuan yang ditubuhkan oleh Pihak Aster kepada pemilik buku. ada kala Aster akan menganjurkan bootcamps , kelas atau mini seminar percuma buat pemilik buku Aster. Beli 1 buku sahaja dah boleh dapat 1001 kebaikan tau!. Bukan senang nak dapat tawaran macam ni di luar sana. Bootcamps , pun sehingga habis SPM. Kalau kamu form 1 , 5 tahun lah percuma bootcamps untuk kamu! BERBALOI KE TIDAK?

Ramai pelajar di luar sana yang mengadu kepada diri sendiri yang ruang jawapan buku lain dipasaran sangat-sangat kecil. Tak ada mood nak buat latihan sebab ruang kecik sangat-sangat. Aster ni kan pemurah, sampai ruang jawapan pun besar tau! Pulak bagi pelajar yang ada masalah tulisan besar, memang sesuai sangat-sangat. Ada ruang lebih boleh selit sticky notes , tampal nota.

Bila dah beli buku mesti lah kita nak tahu siapa penulis buku bukan? Penulis buku merupakan pakar dalam matematik dan matematik tambahan. Encik Shahrin Zikri bin Shahrizman merupakan penulis bagi buku Anchor dan Encik Eizzad Syahidan penulis buku Master Your Alegbra. Encik Shahrin atau dikenali sebagai cikgu Shah merupakan guru pakar dan guru cemerlang serta telah mendapat SEBA award sebagai The Most Inspiring Teacher. Beliau juga telah melahirkan lebih 10,000 pelajar pandau addmaths dan maths

Pada tahun 2017, silibus KSSM ditubuhkan dan digunapakai di setiap sekolah di seluruh Malaysia. Sukatan KSSM lebih sukar berbanding KBSM. Hal ini kerana KSSM mempunyai lebih banyak soalan-soalan aras tinggi iaitu KBAT . Cara menjawab pun sudah berubah dan lebih kepada subjektif berbanding objektif . Aras berfikir pun semakin tinggi. Maka, buku Aster mempunyai soalan-soalan mengikut aras , dari mudah sehingga aras tinggi. Dah lah 600-1000 soalan , KSSM pulak tu. Memang boleh A+!

Buku Aster juga dah approved by Perpustakaan Negara Malaysia. Kalau tengok di muka surat pertama setiap buku Aster ada tertulis di situ. Jadi buku Aster bukan lah calang-calang buku. Hbeat buku ni sehingga diiktiraf oleh PNM sendiri!

Dapatkan di

Shopee : https://shopee.com.my/admin_aster

atau

Aina Arifah – https://wasap.my/60183204596/Nak+Detail+Buku

Rosliyana Sharizal – https://wa.link/lwigop

atau daripada mana-mana agents yang sah

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop