GOLD_WHITE
Start Now

TEKNIK NURHANA MENJAWAB SOALAN TANPA RUJUK BUKU

Cara cikgu mengajar pun senang nak masuk otak dan apabila ada pelajar yang kurang faham.

Nurhana Azreen merupakan salah seorang pelajar Aster.Edu yang berpuas hati dengan sesi pengajaran dan pembelajaran yang dijalankan di Aster.Edu. Nurhana Azreen mengambil keputusan untuk mendaftar sebagai pelajar Online Coaching Beta (OCB) dengan Aster.Edu. Pada pendapat Nurhana Azreen, cara pendekatan yang dilakukan oleh cikgu-cikgu di Aster happy person dan senang nak faham segala apa yang cikgu ajar. Selain itu, Nurhana Azreen gembira belajar di Aster.Edu kerana gurunya yang sporting.

Menurut Nurhana Azreen, Pengalaman beliau sewaktu belajar di kelas OCB sangatlah best. Cikgu semuanya happy person dan sporting. Cara cikgu mengajar pun senang nak masuk otak dan apabila ada pelajar yang kurang faham, cikgu akan sporting dan bersabar untuk terangkan balik sampai la pelajar tersebut faham

Mengenai buku keluaran Aster, Nurhana Azreen yang merupakan ejen dan pemilik buku Anchor Volume 2, Volume 3 dan Volume 4 mengatakan bahawa buku keluaran Aster.edu sangat menarik kerana menyediakan jawapan dalam bentuk video dan soalan yang terdapat dalam buku tersebut mempunyai gaya soalan yang berbeza. Ini membantu Nurhana Azreen untuk lebih memahami cara menjawab soalan tanpa perlu menyelak buku rujukan yang lain.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop