GOLD_WHITE
Start Now

MARKAH ADDMATH ANGELINA CLARRISE DAPAT “E” TAPI SEKARANG MENINGKAT DAPAT “C”

Belajar dengan cikgu Shah ni best dan comfortable sangat, saya senang nak communicate dengan cikgu shah sebab cikgu shah ni sangat friendly

Angelina Clarisse merupakan salah seorang pelajar Aster.Edu yang berpuas hati dengan sesi pengajaran dan pembelajaran yang dijalankan di Aster.Edu. Angelina Clarisse mengambil keputusan untuk mendaftar sebagai pelajar Online Coaching Beta (OCB) dengan Aster.Edu. Pada pendapat Raja Syamira, cara pendekatan yang dilakukan oleh cikgu-cikgu di Aster sangat selesa dan “friendly”. Selain itu, Angela Clarisse gembira belajar di Aster.Edu kerana gurunya yang kelakar.

Menurut Angelina Clarisse, belajar dengan cikgu Shah ni best dan comfortable sangat, Cikgu Shahrin ni juga senang nak communicate sebab cikgu shah ni sangat friendly. Dan cara cikgu ajar membuatkan Angelina Clarisse senang nak faham sebab cara cikgu Shahrin mengajar satu-satu dan cikgu juga tak abaikan pelajar nya yang tak faham walapun mistake yang dilakukan itu merupakan kesalahan yang remeh. Cikgu Shahrin akan terangkan sampai pelajar beliau faham. Sebelum ni markah Addmath Angelina Clarrise dapat “E” tapi sekarang meningkat dapat “C”. Manakala Fizik pula dari “D” ke “B”.

Mengenai buku keluaran Aster, Angelina Clarisse yang merupakan ejen dan pemilik buku Anchor Volume 1 hingga Volume 3, serta buku Master Your Algebra Volume 1 dan Volume 3 mengatakan bahawa buku keluaran Aster.edu sangat menarik kerana menyediakan jawapan dalam bentuk video dan soalan yang terdapat dalam buku tersebut mempunyai gaya soalan yang berbeza. Ini membantu Angelina Clarisse untuk lebih memahami cara menjawab soalan tanpa perlu menyelak buku rujukan yang lain.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop