GOLD_WHITE
Start Now

BERJAYA MENCAPAI MARKAH 70% UNTUK MATEMATIK TAMBAHAN

CIKGU DI ASTER NI FUN, BAIK, TAK GARANG DAN KELAKAR

Raja Syamira merupakan salah seorang pelajar Aster.Edu yang berpuas hati dengan sesi pengajaran dan pembelajaran yang dijalankan di Aster.Edu. Bermula daripada sekeping poster ‘Seminar Percuma’, Raja Syamira mengambil keputusan untuk mendaftar sebagai pelajar Online Coaching Beta (OCB) dengan Aster.Edu. Pada pendapat Raja Syamira, cara pendekatan yang dilakukan oleh cikgu-cikgu di Aster menarik dan tak membosankan. Selain ity, Raja Syamira gembira belajar di Aster.Edu kerana gurunya yang kelakar, rakan-rakan pelajar dari Aster.Edu juga baik dan ramah.

Sebelum ini, sepanjang tingkatan 4 Raja Syamira hanya pernah menduduki ujian daripada sekolahnya sebanyak sekali sahaja. Tetapi, di Aster.Edu terdapat ujian bulanan untuk setiap subjek. Ini membantu Raja Syamira untuk sentiasa memperbaiki kesilapan yang dia lakukan pada ujian sebelumnya. Selain itu, Raja Syamira mengatakan, sebelum menjadi pelajar Aster.Edu, untuk subjek Fizik dan Matematik Tambahan, dia hanya mendapat markah ‘single number’ sahaja. Tetapi, setelah menjadi pelajar Aster.Edu, dia berjaya mencapai markah 70% untuk Matematik Tambahan dan 75% untuk subjek Fizik.

Berkongsi pendapat mengenai buku keluaran Aster, Raja Syamira yang merupakan pemilik buku Anchor Volume 1 dan Volume 3, serta buku Master Your Algebra Volume 1 dan Volume 3 mengatakan bahawa buku keluaran Aster.edu ‘rare’ kerana menyediakan jawapan dalam bentuk video. Ini membantu Raja Syamira untuk lebih memahami cara menjawab soalan tanpa perlu menyelak buku rujukan yang berbeza.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop