GOLD_WHITE
Start Now

4 TIPS MENUJU 104 HARI SPM, APA PERSIAPAN KITA?

Salam kejayaan buat anak didik ASTER,

104 hari menjelang SPM Cikgu harap awak semua dalam keadaan sihat dan terhindar dari Pandemik yang masih berterusan walaupun sudah menghampiri tahun ketiga. Cikgu yakin awak semua masih bersemangat dalam meneruskan perjuangan dalam arena pembelajaran walaupun situasi sudah berubah dari dahulu semua dapat bertemu secara bersemuka, kini semua masih bertemu di laman maya.

TERIMA KASIH yang tidak terhingga kepada semua peserta AIM – MASTER CLASS yang menghadiri dan bersama-sama dalam sesi perkongsian CIKGU BAITI selaku pemeriksa kertas SPM bagi subjek Add Math.

Luangkan masa anda untuk mengetahui Tips dari Alumni ASTER

  1. SPM belajar betul betul. Setiap malam complete datang Tuisyen, dengar cakap cikgu, tumpukan perhatian dan paling penting mesti COMPLETE datang tuiysen walaupun penat
  2. Cikgu suruh buat HOMEWORK seriously buat je, walaupun rasa malas”
  3. Buku latihan memang TEBAL, tapi percayalah buat je sampai habis guys, ilmu dalam buku tu sangat bermanfaat
  4. Cikgu-cikgu tuiysen semua baik, tak garang dan selalu share pengalaman dan hala tuju selepas SPM membolehkan saya kekal bersemangat

Terima kasih kerana dapat luangkan masa anda untuk membaca artikel ini. Semoga artikel “4 TIPS MENUJU 104 HARI SPM, APA PERSIAPAN KITA?” ini sedikit sebanyak dapat memberikan manfaat kepada anda.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop